LA SOLIRADITAT M’AGRADA

Disseny i més ha posat en marxa la gestió d’un banc de recursos gràfics per a projectes solidaris d’entitats sense ànim de lucre. La iniciativa consisteix a oferir als nostres clients la possibilitat de cedir les creacions que hem realitzat per a ells perquè altres organitzacions i entitats no lucratives puguin reutilitzar-les com a base de les seves campanyes.

El projecte Soligrafia facilita així la cooperació entre entitats donants i beneficiàries i proporciona una nova vida a treballs gràfics que, un cop utilitzats o distribuïts, queden arxivats. Fotografies, il·lustracions, plantilles de fullets i revistes, cartells, presentacions… poden ser readaptats i difosos de nou amb finalitats no comercials, en iniciatives comunitàries i d’acció social. Disseny i més proporciona l’eina, els nostres clients la solidaritat i les entitats beneficiàries el contingut!

T’agradaria reutilitzar elements gràfics?

Al banc de recursos de Disseny i + poden accedir organitzacions no governamentals i associacions sense ànim de lucre, que treballen amb finalitats i objectius humanitaris, socials o d’utilitat pública.

A la nostra pàgina web pots consultar els recursos disponibles, així com la relació d’entitats donants i la descripció dels projectes on s’han utilitzat les creacions anteriorment.

Per accedir al banc de recursos has de posar-te en contacte amb nosaltres, indicant-nos nom i NIF de l’entitat i detallant una descripció del projecte o activitat per als quals es sol·licita el recurs (enllaç a un formulari de sol·licitud. Potser amb el formulari també s’ha de demanar certificat de registre de l’entitat o associació, per seguretat).

Tots els treballs disponibles al banc de recursos gràfics estan subjectes a una llicència Creative Commons. D’aquesta manera, les entitats beneficiàries han de respectar les següents condicions d’ús: no es permet una utilització comercial de l’obra original ni de les possibles obres derivades, la distribució de les quals s’ha de fer amb una llicència igual a la que regula l’original.

T’agradaria ser donant?

Si ets un dels nostres clients i, com a persona, empresa o institució, estàs interessat o interessada a cedir algun dels dissenys que hem fet per a tu, no tens més que omplir el full d’adhesió al projecte Soligrafia (enllaç al full d’adhesió). Automàticament, t’inclourem a la llista de donants que apareix a la nostra web i afegirem els treballs cedits al banc de recursos.

Com a part del banc de recursos, els dissenys quedaran registrats sota una llicència Creative Commons, però sempre podràs conèixer quines entitats i per a quins projectes sol·liciten el seu ús, i donar prèviament el teu consentiment.

Útlims treballs